Werken bij

De Chinese Brug Zorg & Welzijn zoekt versterking

Heeft u een passie voor zorg en de Chinese cultuur?

Wilt u ook iets zinvols betekenen voor kwetsbare Chinese mensen? Wij kunnen u heel goed gebruiken en er is een groot scala aan mogelijkheden.

De mensen achter de Chinese Brug voelen zich bijzonder betrokken bij Chineestalige mensen in Nederland. Deze mensen worden vaak niet goed geholpen door barrières in taal en cultuur. Wij zijn zelf Chinees of hebben affiniteit met de Chinese cultuur en hebben een warm hart voor de Chinese gemeenschap. 

Kom ons team versterken als...

Ervaren zorgmedewerker

Ondersteun het zorgteam van de Chinese Brug Zorg & Welzijn.

Nieuwe zorgmedewerker

Interesse in een carrière in de zorg? Wij helpen met het omscholen.

Backoffice medewerker

Kom en versterk ons team fulltime of parttime.

Aandeelhouder

Word aandeelhouder en beslis mee over de koers van het bedrijf.

Ervaren zorgmedewerker

Van verpleging tot huishoudelijke hulp. Wij kunnen iedereen die interesse in de zorg en Chinese cultuur goed gebruiken. Wilt u iets betekenen voor de oudere Chinese gemeenschap en woont u in de regio Den Haag? Neem dan contact met ons op. Bel ons of stuur ons uw cv met motivatie en wij kijken of er een functie bij u past.

Nieuwe zorgmedewerker

Heeft u nog geen ervaring in de zorg, maar bent u wel gemotiveerd om hierin te werken? Geen probleem! Betaalde omscholing is bij ons zeker mogelijk. We zijn op zoek naar mensen met een hart voor de zorg, die zich willen inzetten voor onze cliënten en affiniteit hebben met de Chinese cultuur.

Stuur ons uw CV en motivatie en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

Backoffice medewerker

Stichting De Chinese Brug biedt regelmatig stageplekken aan voor studenten die geïnteresseerd zijn in de zorg voor Chinese ouderen in Nederland. Als stagiair bij onze organisatie krijgt u de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en uitdagende werkomgeving, waar persoonlijke aandacht en respectvolle zorg voorop staan.

Heeft u interesse? Stuur dan uw CV en motivatie.

Aandeelhouder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Winkelmandje