Werken bij

Zorg-medewerker, vrijwilliger of stagiair? Kom werken bij de Chinese Brug!

Ook iets betekenen voor de Chinese gemeenschap?

Wilt u ook iets zinvols betekenen voor kwetsbare Chinese mensen? We kunnen u heel goed gebruiken en er is een groot scala aan mogelijkheden.

De mensen achter de Chinese Brug voelen zich bijzonder betrokken bij Chineestalige mensen in Nederland. Deze mensen worden vaak niet goed geholpen door barrières in taal en cultuur. Wij zijn zelf Chinees of hebben affiniteit met de Chinese cultuur en hebben een warm hart voor de Chinese gemeenschap. 

Kom ons team versterken als...

Vrijwilliger

Help de Chinese gemeenschap. Word vrijwilliger.

Vaste medewerker

Kom en versterk ons team fulltime of parttime.

Stagiair

Leren over de Chinese doelgroep of zorg? Kom stage lopen.

Zorgmedewerker

Ondersteun ons zorgteam bij de Chinese Brug Zorg & Welzijn.

Vrijwilliger

De Chinese Brug wordt bestuurd door een vrijwillig bestuur, bestaande uit betrokken leden. Bij de Chinese Brug werken ruim 120 vrijwilligers, waarvan minimaal 40 wekelijks actief zijn.

Alle mensen achter de Chinese Brug voelen zich zeer betrokken bij de Chinees sprekenden in Nederland. Deze groep vaak niet goed geholpen, door barrières in taal en cultuur. Wij hebben een warm hart voor de Chinese samenleving. We willen het beter doen, met focus op het welzijn van alle Chinezen (maar ook aanverwante groepen) in Nederland!

Wij vervullen graag een brugfunctie tussen de Chinese gemeenschap en Nederlanders, maar ook met mensen afkomstig uit andere delen van de wereld en naar maatschappelijke organisaties binnen Den Haag. 

Wilt u vrijwilliger worden bij Stichting de Chinese Brug? Stuur uw motivatie en CV naar ons.

Vaste medewerker

Als gevolg van de vergrijzing en de toenemende behoefte aan cultuurspecifieke zorg, is de vraag naar onze diensten de afgelopen jaren sterk toegenomen. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen, zijn wij op zoek naar vaste  medewerkers die ons team kunnen versterken op het gebied van administratie, organisatie en andere ondersteunende taken.

Als medewerker bij Stichting De Chinese Brug krijgt u de kans om een belangrijke rol te spelen in het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan Chinese ouderen in Nederland. U werkt in een betrokken en dynamisch team van professionals en vrijwilligers, waarbij persoonlijke aandacht en respectvolle zorg voorop staan.

Bent u de gemotiveerde en betrokken medewerker die wij zoeken? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar ons op en wie weet maak u binnenkort deel uit van ons team bij Stichting De Chinese Brug.

Stagiair

Stichting De Chinese Brug biedt regelmatig stageplekken aan voor studenten die geïnteresseerd zijn in de zorg voor Chinese ouderen in Nederland. Als stagiair bij onze organisatie krijgt u de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en uitdagende werkomgeving, waar persoonlijke aandacht en respectvolle zorg voorop staan.

Als stagiair bij Stichting De Chinese Brug kunt u bijdragen aan de ondersteuning van onze activiteiten en projecten, zoals het organiseren van culturele evenementen en activiteiten voor Chinese ouderen, het coördineren van vrijwilligerswerk en het ondersteunen van de administratieve processen binnen onze organisatie.

Wilt u stagiaire worden bij Stichting de Chinese Brug? Stuur ons dan uw CV en motivatie.

Zorg & Welzijn
Zorgmedewerker

Bent u op zoek naar een baan waarbij u mensen kunt helpen en ondersteunen in hun eigen vertrouwde omgeving? Wilt u werken voor een organisatie die zich richt op uitstekende zorg voor de Chinese gemeenschap? Dan is De Chinese Brug Zorg & Welzijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een zorg-medewerker die zich inzet voor onze cliënten en samen met hen op zoek gaat naar de beste oplossing voor hun zorgvraag. Bij ons staat de behoefte van de cliënt altijd centraal en werken we in overleg met hen aan een zorgplan op maat. We bieden verschillende vormen van zorg, waaronder huishoudelijke hulp, licht medische zorg en verpleging.

Heeft u nog geen ervaring in de zorg, maar bent u wel gemotiveerd om hierin te werken? Geen probleem! Betaalde omscholing is bij ons zeker mogelijk. We zijn op zoek naar mensen met een hart voor de zorg, die zich willen inzetten voor onze cliënten en affiniteit hebben met de Chinese cultuur.

Heeft u interesse? Stuur ons uw motivatie en CV.

Ook Brugnieuws ontvangen?

Winkelmandje