Over Zorg & Welzijn

Wie zijn wij?

De Chinese Brug Zorg & Welzijn

De Chinese Brug Zorg & Welzijn is sinds 2023 een erkende zorgleverancier door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport volgens de WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Onze professionele medewerkers bieden zorg en begeleiding bij u thuis. De diensten zijn erop gericht om zelfstandig wonen mogelijk én makkelijk houden. Zij komen niet in de eerste plaats voor de gezelligheid, maar zoeken vanuit hun opleiding en betrokkenheid altijd naar de beste oplossing voor u.

U bepaalt onze hulp

Bij De Chinese Brug Zorg & Welzijn staat uw behoefte altijd centraal. Altijd precies op maat en in overleg met u zelf. Samen bepalen we de beste oplossing voor uw zorgvraag. Iedere dag van de week, in uw eigen taal, met persoonlijke aandacht en toewijding.

Huishoudelijke hulp, verpleging en ondersteuning thuis

Wanneer u verzorging of zorg nodig hebt, dan is uw eigen huis de beste plek. In uw eigen vertrouwde omgeving heeft u tijdelijke of misschien wel langdurige hulp nodig. Wij bieden huishoudelijke hulp maar ook licht medische zorg zoals het geven van (insuline)injectie, huidverzorging, katheterisatie of wondverzorging. We bieden ook andere vormen van verpleging, zoals helpen met wassen, douchen en het toilet, in- en uitgaan van uw bed en al uw dagelijkse behoeften.

Wat voor soort hulp bieden wij aan?

Verpleging

We hebben oog en aandacht voor een ander, waken over hun geestelijk en lichamelijk welzijn

Huishoudelijk hulp

Wij hebben hechte, warme band met anderen zodat zij zich gezien en gewaardeerd voelen

Ondersteuning

Onze clientèle voelt zich bij ons veilig, beschermd en op hun gemak.

Dagbesteding

We zijn open, transparant en toegankelijk. We zijn eerlijk en integer. We houden ons aan onze afspraken; en aan alle voorschriften, regels en procedures.

Winkelmandje