Onze diensten

Met oog voor de Chinese cultuur

Vrijwillige hulp

Stichting De Chinese Brug biedt sinds jaar en dag vrijwillige hulp aan voornamelijk de Chinese gemeenschap. Onze zorg-vrijwilligers willen graag mensen helpen die niet meer alles zelfstandig kunnen. Denk aan praktische hulp aan ouderen, van boodschappen doen tot aan soms wat intensievere begeleiding. Persoonlijke aandacht staat hierbij altijd voorop. Wij kennen de kleine hechte Chinese gemeenschap goed en begrijpen de Chinese cultuur, behoeften, traditie en gewoonten als geen ander.

Onze zorg-vrijwilligers hebben een Chinese achtergrond en geven u heel graag een steuntje in de rug. Dit doen we door er voor u te zijn met menselijk en persoonlijk contact. Wij bieden een luisterend oor, maar ook met hulp en ondersteuning. Wandelend in de natuur en met een goed gesprek, samen de krant lezen of boodschappen doen. Lekker naar het museum of gewoon een kop thee drinken, thuis of op een gezellige plek. We komen ook bij u thuis als u niet meer in staat bent om activiteiten te ondernemen.

Meer over

Buurthuis

Een plek om samen te komen in het centrum van Den Haag

Buurtrestaurant

Schuif elke woensdag lekker aan bij het buurtrestaurant

Agenda en activiteiten

Van danslessen tot kalligrafie. Bekijk hier onze activiteiten.

Zorg thuis ontvangen

Ontvang Chineestalige zorg thuis. Wij helpen u bij de aanvraag.

Buurthuis

We heten u ook van harte welkom in ons buurthuis! Dé plek voor gezelligheid, ontmoetingen en leuke, leerzame activiteiten. Jong en oud komt hier tezamen om elkaar te ontmoeten, een kopje koffie te drinken, te vergaderen of lekker iets te dóen. Neem gerust eens deel aan een creatieve, sportieve of educatieve activiteit, of volg een van onze interessante cursussen.

Buurtrestaurant

In ons buurthuis de Chinese Brug vindt u ook ons sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. Vrijwilligers koken met passie en zij bedienen u met plezier! Iedereen is welkom om te komen eten.. én iedereen is welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan en doe mee.

Bij Stichting de Chinese Brug eet je elke week woensdag voor €5.
Volg ons op Facebook en bekijk ons wekelijks menu!

De Chinese Brug Zorg & Welzijn biedt hulp vanuit uw persoonsgebonden budget (pgb)

De Chinese Brug Zorg & Welzijn is sinds 2023 een erkende zorg-leverancier door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport volgens de WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Onze professionele medewerkers bieden zorg en begeleiding bij u thuis. De diensten zijn erop gericht om zelfstandig wonen mogelijk én makkelijk houden. Zij komen niet in de eerste plaats voor de gezelligheid, maar zoeken vanuit hun opleiding en betrokkenheid altijd naar de beste oplossing voor u.

Ook Brugnieuws ontvangen?

Winkelmandje