Wie zijn wij

Stichting de Chinese Brug is voor de Chinese gemeenschap in Den Haag

Stichting De Chinese Brug

De Chinese Brug heeft sinds de oprichting in 1987 als doel de Chinese gemeenschap in Den Haag en omstreken te helpen. Door de jaren heen zijn onze taken en aandachtsgebieden flink uitgebreid. Zo hebben wij in het Haagse Chinatown een eigen buurthuis waar ouderen dagelijks welkom zijn. Vele vrijwilligers staan klaar om u te ondersteunen!

Stichting De Chinese Brug biedt sinds jaar en dag vrijwillige hulp aan voornamelijk de Chinese gemeenschap. Bij de Chinese Brug kunt u terecht voor alle vormen van hulp en ondersteuning. Wij werken zonder winstoogmerk en hebben een passie voor uitstekende zorg voor Chinese ouderen. We hebben oog en aandacht voor u en waken over uw geestelijk en lichamelijk welzijn!

Onze missie
Waar we voor staan

De Chinese Brug zet zich sinds de oprichting in 1987 in voor de Chinese gemeenschap in Den Haag en omstreken. Wij ondersteunen kwetsbare mensen, stimuleren iedereen om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar.

Onze visie
Waar we voor gaan

We zien welzijn van onze doelgroep als ons hoogste doel. Wij overbruggen barrières als taal, cultuur, begrip van achtergrond. Gezondheid, vriendschap en autonomie staan daarbij voorop. Ontmoeten van anderen is een bepalende factor: andere buurtgenoten en andere culturen verbreden de horizon en houden mensen vitaal. Dat is het hart van onze welzijnsvisie, waarbij een goede gezondheid en verzorging in een vertrouwde omgeving essentieel is.

Onze kernwaarden
Wat ons drijft

Zorgzaamheid

We hebben oog en aandacht voor een ander, waken over hun geestelijk en lichamelijk welzijn

Verbondenheid

Wij hebben hechte, warme band met anderen zodat zij zich gezien en gewaardeerd voelen

Geborgenheid

Onze clientèle voelt zich bij ons veilig, beschermd en op hun gemak.

Betrouwbaarheid

We zijn open, transparant en toegankelijk. We zijn eerlijk en integer. We houden ons aan onze afspraken; en aan alle voorschriften, regels en procedures.

Ontmoet onze vrijwilligers

Ook Brugnieuws ontvangen?

Winkelmandje