Vrijwilliger activiteitencommissie

 Wij zijn op zoek naar actieve vrijwilligers die ons Activiteitencommisie willen komen versterken!

 

Zoek je vrijwilligerswerk dat veel voldoening biedt, met een gevarieerd activiteitenprogramma en overzichtigelijke tijdsbesteding? Dan maken we graag kennis met jou !

 

Stichting De Chinese Brug streeft er naar een bruisend Buurthuis van de Toekomst te zijn, dat veelvoudig bezocht wordt door mensen uit het Stadsdeel Centrum en de rest van Den Haag. We hebben een gezellig druk gebouw voor ogen, waar buurtbewoners van verschillende achtergronden elkaar kunnen ontmoeten, waar ouderen een warm thuis vinden en waar mensen zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien. De Stichting wil ook een veilige omgeving bieden voor mensen die (tijdelijk) extra hulp nodig hebben. Het streven is om ook in 2019 verder te verbreden, zowel wat betreft activiteiten, als doelgroep, partners en vrijwilligers. Om onze activiteiten te kunnen uitvoeren, hebben we meer actieve en betrouwbare vrijwilligers nodig. We zoeken vrijwilligers die leuke evenementen en activiteiten kunnen opzetten, kunnen organiseren en coördineren en die andere vrijwilligers kunnen motiveren om te helpen met het uitvoeren van activiteiten bij buurthuis van de Toekomst de Chinese Brug in het hart van Den Haag.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

- maandelijks vergaderen met de Activiteitencommissie;

- meedenken over activiteiten van De Chinese Brug;

- coordineren van (meerdere) activiteiten die door vrijwilligers worden georganiseerd;

- aanspreekpunt voor vrijwilligers die activiteiten organiseren;

- contactpersoon voor coordinator vrijwilligers.

De vergaderingen vinden plaats in de vroege avond (niet in het weekend). De overige taken kan je naar eigen planning uitvoeren en de deadlines worden in de activiteitencommissie afgestemd. Tijds besteding per week: ongeveer 2 uur.

 

Welke competenties moet je hebben:

- kunnen samenwerken

- kunnen coördineren

- kunnen organiseren.

 

Wat krijg je ervoor terug?

- De mogelijkheid jezelf en je competenties te ontwikkelen;

- Leuke en interessante activiteiten te organiseren;

- je maakt deel uit van een groep actieve vrijwilligers

- Je levert een bijdrage aan de maatschappelijke rol van De Chinese Brug.

 

De activiteitencommissie vergadert maandelijks en levert kennis, expertise en hulp bij het organiseren van activiteiten. Je staat er dus niet alleen voor!

 Interesse? Mail een korte motivatie, jouw beschikbaarheid en je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 
Contact
De Chinese Brug
Zuidwal 94
2512 XV Den Haag

070-3616689
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.